Jagger bekymret for Winehouse

(02.10.2007, sist oppdatert 02.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Mick Jagger skulle ønske han var Amy Winehouses far, slik at han kunne hjelpe henne ut av krisa.

Rolling Stones-stjernen frykter at Winehouse har satt kursen mot en tidlig grav. Amy sto på scenen med rockedinosaurene på Isle of Wight-festivalen i sommer og skulle også varmet opp under noen av konsertene på Stones? verdensturné. Det avlyste hun i kjølvannet av sitt doprelaterte sammenbrudd i august.

 

Siste Winehouse-nytt er at Jagger har åpnet hjertet sitt for den unge sangerinnen.

 

- Amy er en briljant artist som lager fantastisk musikk. Hun har klasse. Men jeg er bekymret for hennes liv hvis hun fortsetter ned den veien hun er på.

 

Han sa han selv ikke har vært langt unna dopdøden, men at han skjønte at han ikke ville dø ung. Han skulle ønske at Winehouse var hans egen datter slik at han kunne ledet henne ut av musikkverdenens skyggeside, skriver the Suns nettutgave.

 

- Hun ville vært fantastisk på turneen vår, og det ville sluttet sirkelen for Stones, for hun låter som mange av de klassiske soulsangerne som inspirerte oss. Jeg håper hun klarer å skjerpe seg. Det er en mental avgjørelse hun selv må ta, avsluttet Jagger.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


yo
02.10.2007 12:26
Det tror jeg også. Hun nærmer seg en tidlig grav hvis hun ikke skjerper seg nå

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews