- Innbrudd i Amys hus

(11.08.2011, sist oppdatert 11.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Personlige eiendeler er visst nok stjålet fra London-huset til den avdøde sangeren, Amy Winehouse.

The Sun skriver at sangerens far, Mitch Winehouse, er rasende etter at han angivelig oppdaget at noen har tatt kopier og stålet uutgitte låter, diktbøker og brev.

 

Mitch Winehouse tror en av sangerens bekjente kan ha sneket seg inn i huset til datteren, i dagene etter hennes død. Om lag 20 personer, inkludert venner, familie, sikkerhetsvakter og politi, skal ha hatt tilgang på huset.

 

Mitch Winehouse mener også flere eiendeler har forsvunnet fra huset, så som hennes favorittgitar og tekster skrevet til hennes tredje album.

 

En kilde nær familien sier til The Sun: - Dette er et stort sjokk for familien. De kan ikke tro at noen ville synke så dypt. De forstår det bare ikke. Mitch er rasende. Familien, plateselskapet og managementet er måneder fra å ha en plan på det uutgitte materialet. At det nå er ute av deres hender er forferdelig. Men Mitch er villig til å gi tyven en sjanse til å gjøre det riktige og komme med gjenstandene før det blir full oppvask.

 

Amy Winehouse ble funnet død i sitt hjem i Camden Square 23. juli i år.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews