Ikke flere løsbikkjer for Amy

(01.07.2009, sist oppdatert 01.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse nektes å adoptere flere løshunder fra gatene i St. Lucia, fordi hotellbetjeningen har vært nødt til å desinfisere rommene der hun bor - av frykt for loppeinvasjon.

- Ledelsen lot først som ingenting da Amy begynte. Men nå har hun tatt inn rundt fem eller seks hunder. Alle er løshunder, uten de riktige vaksinene, og alle har lopper, sier en kilde til The Sun.

 

Amy Winehouse har siden desember i fjor hatt tilhold ved det eksklusive feriestedet Cotton Bay på den karibiske øya. Der prøver hun å kjempe mot dopavhengigheten sin.

 

Men det blir nok ensomt, og «Rehab»-stjernen har derfor søkt selskap i stadig flere firbeinte som hun har plukket opp på sine daglige turer til stranden, melder avisen.

 

Nå er det imidlertid stopp. Hotelledelsen er redd for at loppene skal spre seg til flere rom. Etter å ha gasset rommene hennes, har hun nå fått forbud mot å ha kjæledyr der.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.232 sec - 1 pageviews