Ian Brown: - Winehouse er redd for å leve

(09.10.2007, sist oppdatert 09.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Tidligere Stone Roses-vokalist Ian Brown slenger med kjeften om flere kolleger. Etter å ha disset Kylie Minogue for å lage «musikk for barn» er det nå Amy Winehouse han skjeller ut.

- Jeg synes Winehouse er en fullstendig tulling. Alle som drikker seg til den tilstanden er idioter. De er redde for å leve, fastslår Brown kyndig.

 

Både Brown og Minogue var til stede mandag under utdelingen av bladet Qs musikkpriser - der de vant priser som henholdsvis årets legende og som årets idol. Winehouse droppet prisutdelingen, der hennes album «Back to Black» ble valgt til årets beste plate.

 

Ian Brown, som selv har levd hardt men kommet seg på rett kjøl igjen, sier rett ut at han tror Winehouse gjemmer sin frykt for virkeligheten bak et voldsomt alkoholforbruk, og rister på hodet over måten hun på noen få år er blitt gjennomtatovert og har valgt en elendig livsstil.

 

Og Amy Winehouse lever opp til Browns karakteristikk, kan det virke som: Ifølge Femalefirst kan comebackplanene hennes nå stå i fare.

 

Amy planlegger å droppe sin konsert i Manchester for å støtte opp om ektemann Blake Fielder-Civil når han må møte i retten for å ha dengt opp en pubeier. Hun akter visstnok også å droppe åpningskonserten på sin planlagte novemberturné for å tilbringe kvalitetstid sammen med Blake før han eventuelt åker inn for å sone en fengselsstraff for sin voldsbruk.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.230 sec - 1 pageviews