Heller fengsel enn rehab

(23.09.2008, sist oppdatert 23.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Blake Fielder-Civil sier i likhet med sin kone Amy Winehouse «no, no, no» til rehab.

For andre gang har den dopbrukende Blake sagt nei til muligheten å forlate fengselet før tiden - under vilkår av at han begynner rett på rusavvenning.

 

For en uke siden ble Blake nemlig tilbudt å slippe ut fra fengselet, dersom han dro hjem for å bo hos moren sin i Nottinghamshire og bruke en elektronisk fotlenke, melder The Sun.

 

- Dette blir nok et slag for henne. Blake kunne begynt på rehab og fått orden på seg selv, men vil heller sone ferdig straffen sin i fengsel, sier en venn av Amy Winehouse til avisen.

 

Kilden mener videre det er et dårlig tegn at Blake ønsker frie tøyler når han slipper ut. Det vil høyst sannsynlig innebære at han drar rett tilbake til Amy i Camden i London - med narkotikavanene sine i behold.

 

- Det lover ikke bra for ham og Amy.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews