Geldofs datter kjøper dop av Amys langer

(05.05.2008, sist oppdatert 05.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Bob Geldofs datter Peaches (19) har nå havnet midt i en dopskandale - siden avisen The Sun har fått tilgang til en video som viser henne i ferd med å kjøpe dop, angivelig kokain, av en kjendislanger.

Videoen ble beslaglagt av politiet hjemme hos en dopselger som ifølge avisen er en venn av Blake Fielder-Civil, Amys ektemann. På samme minnepinne fant de også bilder av en crackrøykende Amy Winehouse.

 

Politiet tror at dopselgeren og hans venninne planla å bruke klippene og bildene mot kjendiskundene senere. Paret hadde en hel liste med detaljer over kjente kunder.

 

Selve videoen som er lagt ut på The Suns hjemmeside, viser hvordan Peaches Geldof først gir langeren 190 pund, og deretter sier hun: - Jeg trenger alt du har av det i natt. I morgen trenger jeg valium.

 

Hun sier også: - Jeg trenger det virkelig.

 

Moren til Peaches Geldof, som også var TV-vertinne, døde av en overdose heroin i 2000. Tidligere har Peaches benektet at hun har brukt kokain, og pappa Bob Geldof har uttalt at han ville «fare i luften» dersom datteren begynte med narkotika.

 

Selv har 19-åringen tidligere sagt at «vennene mine bruker op, men jeg ville aldri gjøre det, jeg er ikke dum». Men nå skal Peaches være bare dager unna et politiavhør på grunn av det beslaglagte videoklippet.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews