- Fielder-Civil fikk juling

(12.12.2008, sist oppdatert 12.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det blåser som alltid friskt rundt Amy Winehouse-ektemannen, Blake Fielder-Civil.

Ifølge den britiske avisen The Sun gikk det hardt for seg da han måtte vende tilbake til fengsel.

 

Fielder-Civil er dømt til 27 måneder fengsel for å ha jult opp en pubeier og forsøkt å dekke over det. Han fikk slippe ut 22. november, fordi han gikk med på å la seg behandle ved en rusklinikk i Surrey. Men så fikk han problemer med en narkotikatest, og måtte dermed vende tilbake til vann og brød.

 

Han fikk ingen varm velkomst. Ifølge The Sun fikk han en omgang juling - bare 48 timer etter sin tilbakekomst. Det skal ha vært Fielder-Civils nylige avsløringer om at det var han som introduserte Amy Winehouse for narkotika, som var stridens kjerne.

 

Etter sammenstøtet ble Fielder-Civil, for sin egen sikkerhets skyld, flyttet fra det hardkokte London-fengslet Pentonville, til Edmunds Hill-fengslet i Suffolk - som går for å være langt mildere, melder The Sun.

 

En kilde sier til avisen: - Noen karer setter ikke pris på menn som behandler sine kvinner dårlig. Blake fikk seg noen slag og ble siden flyttet vekk fra dem som ønsket å se ham blø.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews