Fielder-Civil får ikke komme ut mot kausjon

(26.11.2007, sist oppdatert 26.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Blake Fielder-Civil (25), kjent som Amy Winehouses ektemann, får ikke slippe ut av fengsel mot kausjon.

Amy Winehouse-ektemannen må fint finne seg i å sitte varetektsfengslet inntil videre. Foreløpig er han nektet kausjon, skriver BBC på sine nettsider. Han sitter i varetekt i London-fengslet Pentonvillle etter at han ble arrestert 7. november.

 

I saken, som skal opp i juni 2008, er han anmeldt for et tilfelle av grov vold mot en pubeier, og ifølge politiet skal han deretter ha forsøkt å ødelegge bevismateriale - og kjøpe seg fri.

 

Høringene i saken starter 18. januar.

 

Fielder-Civil og to andre unge menn er anmeldt av en pubeier som hevder han ble utsatt for grov vold og overfall i juni 2006. Ifølge politiet skal trioen siden ha forsøkt å presse denne mannen til å trekke anmeldelsen, og de ville videre betale ham store pengesummer for å få ham til å forlate landet.

 

Amy Winehouse turnerer for tiden og dedikerte låten «Wake Up Alone» til ektemannen da hun åpnet i Birmingham 14. november.

 

Ifølge The Sun er sangerens mor bare glad for at Fielder-Civil sitter bak lås og slå og siteres slik: «Takk Gud for at han sitter inne. Jeg er redd når de er sammen. Når de nå er fra hverandre, tror jeg hun vil våkne opp».

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


øøh
01.12.2007 17:03
han er faen så støgg..

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews