Fem sett løshår med på ferien

(31.08.2007, sist oppdatert 31.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse aktet ikke å la håret falle på ferien, og tok med seg hele fem sett med hårforlengelser til St. Lucia, avslører frisøren hennes.

Winehouse, som har like høyt hår som Marge i «Simpsons», har den karakteristiske høysåtefrisyren - kalt «beehive» på fagspråket - som sitt varemerke. Og selv på ferie, med bading og strandliv, holder hun håret høyt.

 

- Hun liker at håret hennes er så stort som mulig. Jo større, jo bedre, forteller frisøren hennes, Alex Foden, til The Sun.

 

Amy skaper sitt høye hår ved hjelp av hårforlengelser som blir holdt på plass med klips og anselige mengder med hårlakk. Med seg i kofferten til den karibiske øya tok hun ikke færre enn fem sett med slike hårforlengelser.

 

- Hun ville være helt sikker på at hun hadde med seg nok, så jeg laget fem stykker til henne før hun dro, forteller den løsmunnede frisøren.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere03.09.2007 18:21
digger Amy Winehouse!! hun er bare så kul vil møte en så kul artist en gang!!!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews