Faren fløy for å trøste Amy

(13.01.2009, sist oppdatert 13.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Mitch Winehouse (57) kastet seg mandag på flyet til Karibia for å trøste datteren Amy. Hennes nye flamme, som hun møtte på ferie på St. Lucia, har nemlig reist hjem.

Amy Winehouse (25) har nytt solferien på den karibiske øya sammen med 21 år gamle Josh Bowman. Men søndag sjekket han ut av hotellet - og reiste hjem.

 

- Amy var svært ute av seg. Hun gråt og fortalte Josh at hun elsket ham og ville se ham igjen snart, sier en annen gjest på Le Sport-feriestedet, der Amy og Josh møttes, til The Sun. Streite Josh Bowman var der på ferie med sin mor og bestemor da han møtte «Rehab»-sangeren, som har hatt stormfulle tider bak seg.

 

Mitch Winehouse hadde ifølge avisen håpet på å møte datterens nye kjæreste. Hun har angivelig ringt sin far daglig for å fortelle hvor betatt hun er. Men nå må pappa Winehouse i stedet nøye seg med å trøste datteren.

 

Til en annen britisk tabloidavis, News Of The World, skal Amy Winehouse ha uttalt: - Josh er flott og ordentlig, og det er det jeg elsker med ham. Når vi er sammen trenger jeg ikke dop for å føle meg bra, fordi han får meg til å føle meg fantastisk. Jeg har endelig unnsluppet fra helvete, og er forelsket igjen.

 

Hun hadde også følgende kommentar til at ektemannen Blake Fielder-Civil, som dels har påtatt seg skylden for at Amy har pådratt seg sine store narkotikaproblemer, nå har tatt ut skilsmissesøknad: - For øyeblikket har jeg glemt at jeg er gift.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews