Er Amy i trøbbel?

(11.07.2007, sist oppdatert 11.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse seiler i medvind, men nå later det til at hun kan være i trøbbel og risikere å kaste bort alt hun har oppnådd.

Hun kansellerer spillejobber i siste liten, og skylder på at hun er sliten - for så å bli sett ute på byen samme kveld eller på spritshopping. To eksempler nylig var en stor konsert hun skulle gjennomført i Liverpool for en uke siden, og deretter T in the Park i Skottland - hvor hun skuffet 80.000 fans.

 

Fredag skal Amy Winehouse spille på en festival i Østerrike, men arrangørene er ifølge The Sun allerede blitt advart av Amys eget management om at hun kanskje ikke vil dukke opp.

 

Det meldes også at hennes egne venner er dypt bekymret. De ba henne til middag for å snakke alvor med henne sist helg, men det hele endte med at Amy marsjerte hun ut i raseri. Vennene mener at forholdet til Blake Fielder-Civil er det verste som har skjedd henne.

 

- Noen ganger er det som om han har hypnotisert henne. Hun vil gjøre alt - og jeg mener alt - han ber henne om. Sammen later de to til å være ute etter å ødelegge seg selv, sier kilder til avisen.

 

Bilder tatt for to år siden viser en formfull og sunn jente. I dag er hun radmager, håret er en ugredd såte, kroppen er dekket med tatoveringer og arr etter kutt. Amy selv hevder arrene er etter fall eller skriver seg fra «mer desperate tider».

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews