Er Amy dumpet av 007?

(17.09.2007, sist oppdatert 17.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse skal ha blitt dumpet av produsentene bak James Bond på grunn av sin dårlige oppførsel, ifølge britisk presse.

«Rehab»-sangeren skal ha vært i samtaler om å lage den nye temasangen til den kommende 007-filmen. Men sykehusinnleggelsen i august etter tre dager med tung festing og rus, skal ifølge rapporter nå ha satt avtalen i fare.

 

Komponist David Arnold, som har skrevet musikk til de fire nyeste Bond-filmene, var på nippet til å spørre Amy Winehouse om hun ville synge temasangen etter å ha rost henne for å ha «fjorårets beste plate». Men nå er ikke filmbossene like overbevist. En kilde sier til Sunday Express:

 

- For en måned siden var Amy regnet å være det helt opplagte valget for «Bond 22». Stemmen hennes og den musikalske stilen passet fullstendig inn i det Bond handler om. Det var til og med snakk om at hun skulle ha en cameorolle, der hun fremførte temasangen i en røykfylt klubb som James Bond skulle besøke - men det er ikke aktuelt lenger.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews