Drinken var dopet, mener Amys pappa

(31.07.2008, sist oppdatert 31.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Faren til Amy Winehouse - Mitch - er overbevist om at hans datters siste sykehusbesøk skyldtes at noen hadde hatt ecstasy i drinken hennes.

Winehouse ble brakt til sykehus mandag etter at hun ble dårlig i sitt hjem i London. En talsmann for artisten sa at årsaken til innleggelsen var at hun reagerte dårlig på medisinene hun tar for å få bukt med sitt narkotikamisbruk.

 

Amy ble skrevet ut av University College Hospital i London tirsdag etter en serie prøver. Men nå går altså hennes far Mitch ut og sier han vurderer å levere inn en anmeldelse til politiet som går ut på at noen hadde dopet drinken til hans 24 år gammel datter.

 

- Mitch er rasende. Har er sikker på at noen hadde ecstasy i Amys drink, og han er fast bestemt på å komme til bunns i saken, sier en kilde til den britiske tabloiden The Sun.

 

Mitch Winehouse venter nå på at drinken blir analysert for å få brakt på det rene hva den inneholdt.

 

- Om han har rett, vil han at noen skal unngjelde. Han er svært lite glad for at Amys leilighet er blitt tilholdssted for løse fugler og vil ha en slutt på det, sier kilden videre.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews