- Drakk vodka på vei til rehab

(27.05.2011, sist oppdatert 27.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse skal angivelig ha drukket en flaske vodka underveis til en ny runde med rusavvenning.

Hun er nå innlagt på britiske kjendisers rehabfavoritt, klinikken The Priory i London, melder The Sun. Innleggelsen bekreftes av en representant for Winehouse.

 

Den skakkjørte sangfuglen, som slo gjennom i 2006 med låten «Rehab» fra andrealbumet «Back to Black», har slitt med rusproblemer - både alkohol og dop - i en årrekke.

 

Tidligere denne uken skal hun så angivelig ha snublet inn i en butikk i London, der hun kjøpte en liten flaske vodka. Et vitne sier til avisen:

 

- Hun virket ute, der hun snublet rundt og snakket uklart. Jeg var sjokkert over å se henne kjøpe vodka så tidlig på dagen, og enda mer over å se at hun helte den rett ned.

 

Dette skal ha skjedd mens Amy Winehouse faktisk var på vei til The Priory. Nå gjenstår det å se hvordan dette virker inn på opptredenene som er planlagt utover sommeren:

 

Hun har konserter booket i Serbia, Tyrkia, Polen, Ungarn og Romania, i tillegg til Spania og Sveits i perioden juni til august.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews