Corinne Bailey Rae la ned krans ved kors

(28.03.2008, sist oppdatert 28.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Sørgende Corinne Bailey Rae viste seg torsdag offentlig for første gang etter at saksofonistektemannen Jason døde av en overdose sist helg.

Corinne Bailey Rae, som er troende baptist, gjorde sin egen korsvandring til et stort kors som var reist i anledning påsken i et naturreservat i Yorkshire. Der la hun ned en selvplukket bukett med lyng.

 

Ifølge Daily Mail er dette første gangen hun viser seg ute, etter at ektemannen Jason Rae ble funnet død morgenen etter en fest i en venns leilighet. Torsdag ble det avholdt likskue, og der ble det fremholdt at han antakelig døde av en overdose.

 

Jason Rae, som spilte i blåserrekken Haggis Horns - som blant annet spilte med Amy Winehouse og Mark Ronson under Brit Awards i februar, hadde i en årrekke festet mye. Han både drakk og brukte narkotika, noe som Corinne Bailey Rae likte dårlig. Likevel var ekteskapet deres godt, ifølge venner.

 

De to møttes da Corinne Bailey Rae studerte ved universitetet i Leeds, jobbet i garderoben på en jazzklubb og sang i kirken. I 2006 kåret britiske kritikere henne til mest lovende nye artist, og karrieren hennes tok av med debutalbumet i 2006.

 

Det toppet listene i Storbritannia og solgte en million eksemplarer i USA. Hun er også å høre på Herbie Hancocks hyllest til Joni Mitchell, platen «River», som vant Grammy i USA.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews