Cindy kledde seg ut som Amy

(27.10.2008, sist oppdatert 27.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Cindy Crawford kom utkledd som Amy Winehouse til maskeradeball i Hollywood i helgen.

Med stor, svart parykk, juksetatoveringer og noe hvitt smurt utover overleppen så den 42 år gamle, sylslanke tobarnsmoren likevel altfor kjernesunn ut til å bli tatt for Winehouse på avisen The Suns .

 

Men mens Hollywood-kjendisene festet, var den ekte Amy Winehouse innlagt på sykehus i London med en infeksjon i brystet. Hun er på ny i trøbbel med politiet etter at hun i forrige uke uteble fra et avhør hun var innkalt til i forbindelse med en ny voldsanklage.

 

- Hun tar så mye dop at hun er helt utenfor. Det er ikke overraskende at hun ikke dukket opp til politiavhøret, sa en kilde til avisen.

 

Amy Winehouses oppfølger til storsuksessen «Back in Black» fra 2006 lar også vente på seg. I et videointervju ute på nettet forteller hun følgende:

 

- Ja, jeg må spille inn de nye sangene. Jeg har omtrent to EP-er, tror jeg. Jeg tror det blir to EP-er og et album. Ikke bekymre dere om meg, tenk på dere selv. Og kjøp den nye platen.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.196 sec - 1 pageviews