Bryllupsrykter for Winehouse

(10.03.2010, sist oppdatert 10.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse (26) skal angivelig være i bryllupsmodus etter at hun fant tonen med eksmannen Blake Fielder-Civil (31) igjen.

Det er storavisen The Sun som mener det går mot Las Vegas-bryllup for det mye omtalte paret.

 

Men kvinnen, som har blitt nektet USA-visum, trenger en klarering fra myndighetene får hun kan få sin Las Vegas-drøm oppfylt, melder tabloidavisen videre.

 

Paret slo sine pjalter sammen første gang under en hemmelig seremoni i Miami i mai 2007. Allerede august samme år meldte problemene seg da de ble fotografert på gata i London, fulle av skrammer og sår - angivelig etter en heftig krangel. Siden har paret vært omgitt av alkohol og narkotikarelaterte skandaler, og i juli 2008 ble Civil satt bak lås og slå. Skilsmissen var et faktum i august i fjor.

 

En kilde sier til The Sun: - De vil definitivt gifte seg og er blitt enige om Las Vegas. Amy vil ikke ha en tradisjonell seremoni. Og hun vil ikke gifte seg i Miami igjen, ettersom hun tror det vil bringe ulykke. Men hun kan ikke slutte å snakke om framtiden med Blake.

 

26 år gamle Winehouse har kjøpt seg et hus i Camden-distriktet i London, og referer ifølge venner til stedet som «vårt nye hjem». Blake Fielder-Civil er i ferd med å fullføre et rusbehandlingsprogram i Sheffield.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.309 sec - 1 pageviews