Brand skal lære politikerne om dop

(20.04.2012, sist oppdatert 20.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Komikeren og skuespilleren Russell Brand skal møte britiske politikere for å fortelle dem om sin kamp mot dopavhengigheten.

Brand, som tidligere har vært hektet på alkohol så vel som heroin, skal delta på et møte som tar for seg narkotikapolitikken førstkommende tirsdag.

 

Møtet er arrangert av det britiske underhusets såkalte Home Affairs Select Committee, og Russell Brand skal spørres ut om «avhengighetens natur og hvordan det ansees av samfunnet». Men de er også interessert i å høre mer om hans kommende dokumentarfilm om temaet.

 

- Å høre fra dem som personlig er rammet av dopbruk er vesentlig for vår undersøkelse, sier komitémedlem Kevin Vaz, som på underhusets hjemmeside toser Russell Brand for hans åpenhet om sin avhengighet og rehabilitering.

 

- Jeg håper at hans erfaringer vil hjelpe oss til å forstå avhengighetens natur og virkningen det har på de avhengige og menneskene rundt dem, sier Vaz.

 

Tidligere har komiteens medlemmer møtt blant andre Mitch Winehouse, far til Amy Winehouse.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews