Blodige bilder av Amy Winehouse

(24.08.2007, sist oppdatert 24.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse og ektemann Blake Fielder-Civil later til å ha vært i en veritabel slåsskamp. To engelske tabloidaviser brakte fredag paparazzibilder av et blodig og medtatt ektepar.

Blake hadde blødende kloremerker og kutt på kinn og nakke, mens Amys armer ifølge vitner var dekket av klor og nye bandasjer, hun hadde blåmerker på halsen og øynene var hovne med maskara flytende utover. Men hun hadde også hovne knoker etter bråket natt til torsdag.

 

Klærne var blodige, helt ned til skoene. Men blodet på de tynne ballerinaskoene vitner ifølge The Sun derimot om Amys vane med å injisere heroin mellom tærne - ifølge en venn for å bli ruset raskere.

 

- Alle er redde for at hun skal drepe seg selv med stoff før uken er omme, sa vennen til den engelske avisen, som også viste bildene til Amys far Mitch. Han ristet bare trist på hodet og sa «takk for at dere viste meg dem». Deretter tok han ifølge Daily Mail inn på samme hotell sent torsdag. Nå tror avisene at familiene til det unge ekteparet skal ha krisemøter om hva som må gjøres.

 

Paret har bodd på London-hotellet Sanderson de siste dagene, etter at de stakk av fra en rusavvenningsklinikk. Onsdag kveld melder Daily Mail at Amy fikk overlevert en liten pakke av ei jente som ga henne en klem. Utover natten klaget andre gjester over bråk, skriking og ting som ble kastet rundt.

 

Deretter flyktet en gråtende Amy fra hotellrommet, forfulgt av en skrikende Blake, forteller andre hotellgjester. Hun stormet ut på gaten, forfulgt av ektemannen - og fikk stoppet en forbipasserende bil. Blake prøvde å følge etter, der han lette etter kona. Men til slutt tok hun mobiltelefonen, og paret møttes i firetiden og gikk tilbake til hotellet - der også politiet dukket opp.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews