Blake ute igjen

(06.11.2008, sist oppdatert 06.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Ektemannen til Amy Winehouse er på frifot igjen fra fengselet - men måtte dra rett på rusavvenningsklinikk.

Blake Fielder-Civil har sittet inne siden november i fjor, men slapp i går ut på frifot for en stakket stund. Han rakk å gi et kort intervju til The Sun på en bensinstasjon, der han blant annet erklærte:

 

- Nå skal jeg se min kone Amy og få av henne buksene.

 

Men i stedet ble han kjørt direkte på rehab, og Amy Winehouse må vente i syv dager før hun kan få besøke ektemannen. Det slo ikke godt an hos noen av partene, ifølge en venn av paret:

 

- Hun er ikke særlig begeistret, men det er han som er sintest. Blake trodde han skulle få vandre rett inn i armene hennes.

 

Om fengselsoppholdet rakk Blake Fielder-Civil å si til avisen at «det er tøft på innsiden, virkelig grusomt». Men nå er han ute, og akter å få livet sitt på rett kjør: - Jeg skal få orden på meg selv, og få livet mitt tilbake.

 

Fielder-Civil ble dømt til 27 måneders fengsel for å ha jult opp en pubeier og forsøkt å dekke over det. Egentlig skulle han først vært ute til jul, men ble sluppet ut før tiden fordi han hadde gått med på å være til rusavvenning på en klinikk i Surrey. Der er han elektronisk overvåket, må overholde portforbud og får ikke forlate stedet.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Tinka
07.11.2008 10:31
Du er pen og har fin anoretisk kropp. I love youre dip-liner!! Hvilken merke bruker du? XxXxX

lol
09.11.2008 14:43
dust !

taper
10.11.2008 14:08
idiot

anonym
10.11.2008 14:10
taper !!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews