Blake truer Amy med skilsmisse

(17.01.2008, sist oppdatert 17.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse trues nå med skilsmisse av sin fengslede ektemann Blake Fielder-Civil, forteller hennes egen far.

Mitch Winehouse sier ifølge Daily Mail til bladet Grazia at Fielder-Civil nylig truet med skilsmisse etter at paret hadde hatt en stormende krangel. Pappa Winehouse tror svigersønnen blir oppmuntret av moren sin, Georgette.

 

- Dessverre er Blake påvirket av ting som moren hans har sagt. Jeg tror Georgette ønsker at de to skal skilles, men det må være opp til dem. Blake har sagt ting som «jeg vil skilles», men Amys synspunkt er at hun vil holde fast ved ham uansett hva som skjer, sier pappa Winehouse.

 

Blake sitter inneburet i Pentonville-fengslet blant annet for voldsanklager, men skal ifølge avisen ha fått med seg at Amy møtte ekskjæresten George Roberts på ferie, og skal også ha blitt rasende da han hørte at hun festet med sin flotte plateprodusent Mark Ronson.

 

En venn av det hardtlevende paret sier til Daily Mail: - Situasjonen mellom Blake og Amy er i ferd med å eksplodere innover. Blake har hørt på moren sin, og han har vekslet mellom å være kjølig og varm mot Amy når de møtes.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews