Blake tar på seg skylden

(01.12.2008, sist oppdatert 01.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Blake Fielder-Civil tar på seg skylden for at Amy Winehouse er blitt avhengig av heroin, crack-kokain og at hun selvskader seg.

Paret, som har hatt et intenst ekteskap, kom på kant da Fielder-Civil havnet i fengsel. Nå sier Blake at han ønsker å avslutte ekteskapet for å redde Amys liv.

 

- Jeg dro Amy inn i det, og uten meg er det ingen tvil om at hun aldri ville tatt den veien ned. Jeg ødela noe vakkert, sier en gråtkvalt Blake Fielder-Civil til den britiske skandaleavisen News of the World, som har det hele i opptak, melder TMZ.

 

- Jeg introduserte henne til heroin, crack og selvskading. Jeg føler meg mer enn skyldig, nå må jeg la henne gå for å redde livet hennes. Jeg forlater henne ikke. Jeg gjør dette ut av kjærlighet, sier Blake videre.

 

Han forteller også hvordan paret var helt på bunnen i fjor sommer, da Amy nesten døde foran øynene på ham.

 

- Jeg var der da Amy hadde sitt første epileptiske anfall. Jeg bryter fremdeles sammen når jeg tenker på det. Vi hadde tatt dop hele dagen - heroin og crack.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere11.12.2008 16:45
han e fra helvete

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews