Blake sliter med fengselslivet

(05.03.2008, sist oppdatert 05.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Blake Fielder-Civil sliter med fengselslivet, og endte opp på sykehusavdelingen sist helg etter å ha skåret i sin Amy-tatovering med et barberblad.

Han var ifølge The Sun rasende fordi hun ikke møtte opp i retten sist fredag for å vise sin støtte. En kilde i fengselet sier til avisen:

 

- Blake er ille ute. Han selvskader seg mer enn noensinne. Han har kuttet seg i filler, men fortsetter å skjære seg i armene med barberblad. Han vil ikke snakke med de fleste andre fangene, fordi han blir truet og de maser etter penger, så han sitter i cella og enten kutter seg opp eller tar det dopet han får tak i. Han klarer ikke fengselslivet, sier kilden.

 

Amys ektemann sitter fengslet i påvente av å bli stilt for retten. Fordi han tre ganger etter at han ble satt bak murene, har levert urene urinprøver, kan han også risikere en egen rettssak for dette.

 

Også Amy Winehouse skader seg selv, ifølge The Sun som siterer flere vitner som var til stede i en restaurant for noen dager siden da Amy stumpet en sigarett i sitt eget ansikt - etter at servitrisen for tredje gang ba henne slutte å røyke innendørs.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


g
05.03.2008 18:44
n00b!

Pim
19.07.2008 19:24
Hva mener du med noob?! ><
Tenk på at dem faktisk ikke har det så bra, de har problemer.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews