Blake sjalu etter Amys ferietreff med eksen

(07.01.2008, sist oppdatert 07.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Etter en vellykket juleferie i Karibia der hun møtte ekskjæresten, er Amy Winehouse nå tilbake i England - der hennes fengslede ektemann Blake sies å være rasende over ferievalget hennes.

En venn av Blake Fielder-Civil sier til avisen Daily Mail at «han er rasende fordi hun var sammen med George mens han var innelåst». 24 år gamle Amy Winehouse dro nemlig på solferie og møtte sin tidligere flamme, manageren George Roberts - noe også en talsmann for Winehouse bekrefter.

 

Det er to år siden de hadde en kort romanse, og siden har Roberts vært en solid støtte for den hardtlevende Amy. Talsmannen sier ifølge avisen at «de er gamle venner». Det er dette nære forholdet som ektemannen Blake hevdes å være sjalu på. Han er visstnok heller ikke særlig glad for at Amy har kost seg i solen mens han sitter varetektsfengslet.

 

- Nå som han sitter i fengsel, føler han seg mer og mer fjern fra Amy. Han ønsker en forklaring, men han er desperat etter ikke å miste henne, sier vennen.

 

Venner av Amy Winehouse sier på sin side til avisen at sangeren prøvde å late som om ferien ikke var så vellykket når hun snakket med Blake.

 

- Hun ønsket ikke å gni det inn at hun hadde det strålende, mens han satt på cella.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews