Blake sier ja likevel

(26.09.2008, sist oppdatert 26.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

To ganger tidligere har Blake Fielder-Civil sagt nei til å slippe ut av fengselet før tiden - men tredje gang han fikk tilbudet sa Amy Winehouses ektemann ja.

Det innebærer at dopavhengige Blake må bo hjemme hos mamma Georgette, bruke en elektronisk fotlenke og holde seg hjemme etter klokken sju hver kveld.

 

Moren bor i Lincolnshire, og det er 22 mil unna Camden i London der Amy bor. Ifølge The Sun ser Blake for seg hvordan han skal få en taxi til å kjøre seg dit hver dag, så han kan være sammen med henne.

 

- Amy er selvsagt glad. Men mer overraskende er at familien og vennene hennes også er tilfredse. Fordi Blake må leve et disiplinert liv for å overholde vilkårene for prøveløslatelsen, håper de at det vil smitte over på henne også, sier en venn av Winehouse til avisen.

 

Første gangen Blake ble spurt om å bo sammen med moren dersom han ble sluppet ut før tiden, sa han nei. Han ville heller ikke løslates på vilkår av at han la seg inn til rusavvenning. Men nå har han tenkt seg om, og sier ja til å bli hjemmeboende igjen - visstnok fordi han fikk gjennomgå av medfangene.

 

Blake Fielder-Civil er dømt til 27 måneders fengsel.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews