Blake krever 30 millioner av Amy

(29.04.2008, sist oppdatert 29.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Blake Fielder-Civil krever over 30 millioner kroner i skilsmisseoppgjør fra kona Amy Winehouse, som har funnet kjærligheten på ny i en dopfri «mammagutt».

Blake, som sitter fengslet for voldsbruk, har ifølge The Sun sagt til advokatene sine at han vil ha 2.5 millioner kroner for hver av de 11 månedene han har vært gift med sangeren - selv om han har vært buret inne i mange av dem.

 

Han raser også over at Amy dumpet han, og har sagt til venner at hun ikke ville vært i live hadde det ikke vært for ham. Først skal Blake Fielder-Civil ha nektet å tro på utroskapsryktene om kona, men nå er han rasende på henne.

 

I Winehouse-leiren er derimot gleden stor over at Amy har funnet tonen med assistenten til sin manager, 24 år gamle Alex Haynes, beskrevet som en «ryddig mammagutt» som visstnok verken røyker, bruker dop eller drikker særskilt mye. Pappa Mitch har møtt sin datters nye kjærlighet, og har gitt det nye paret sin velsignelse.

 

Amy skal være lettet over at sannheten er ute i det åpne, etter å ha prøvd å holde det skjult - ikke minst fordi hun bekymret seg over Blakes reaksjon og hva han risikerte å gjøre i fengselet. Hun fortalte ham sannheten forrige mandag.

 

- Hun bryr seg om ham fremdeles og har prøvd å støtte ham gjennom prøvelsene i fengselet, men hun ønsker bare ikke å være sammen med ham mer, sier venner av sangstjernen.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews