Amys skandalekonsert

(15.11.2007, sist oppdatert 15.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Mens ektemannen sitter fengslet, prøver Amy Winehouse å holde koken. Onsdag kveld startet hun sin britiske turne i Birmingham.

Det ble ingen suksessaften for unge Winehouse, som ifølge den britiske tabloidavisen The Sun virket kraftig beruset og blant annet fremførte en bisarr hyllest til ektemannen Blake Fielder-Civil.

 

Publikummere buet og hundrevis forlot konserten mens den problemforfulgte sangfuglen blant annet mistet mikrofonen, krasjet inn i en gitar som sto på scenen og bablet usammenhengende. Da buingen begynte, kom hun med sinte utfall, og skal ha sagt følgende:

 

- La meg si dere noe. For det første er dere lettlurte som kjøper billetter. For det andre, til alle dere som buer, bare vent til mannen min kommer ut.

 

Da hun skulle synge avslutningsnummeret, «Valerie», stoppet hun midtveis, mistet mikrofonen og løp av scenen.

 

En av dem som så konserten var James Dyas, og han vil ha tilbake billettpengene.

 

- Hun kom en time for sent. Hun klarte fire sanger, men sang slurvete og usammenhengende samtidig som hun svaiet rundt på hele scenen. Hun datt på en gitar og mistet mikrofonen. Det var hårreisende. Sangen hun dedikerte til sin ektemann, lød så ille at det var som å ha kattejammer i hodet.

 

Bare timer før hun gikk på scenen, fikk hun besøke ektemannen som sitter fengslet i det nordlige London. Der måtte hun blant annet finne seg i at håret hennes ble undersøkt, da man mistenkte at det kunne inneholde dop.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews