Amys musikklærer snakker ut

(19.11.2007, sist oppdatert 19.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere musikklæreren til Amy Winehouse snakker ut om sin tidligere elev - fordi hun frykter at Amy vil bli best husket for sitt personlige liv enn for det hun kaller «hennes gudegitte musikalske evner».

- Hun kan bli en av de store. Evnene hennes plasserer henne i samme liga som Judy Garland eller Ella Fitzgerald, skriver Sylvia Young, grunnlegger av Sylvia Young Theatre School i London, i et åpent brev gjengitt av Daily Mail.

 

Young er ute av seg med tanke på det Amy Winehouse gjennomgår nå, og tror hun føler seg svært alene. Hensikten med brevet er ifølge Amys tidligere lærer å la henne vite at hun ikke er alene, og at hun er i stand til å komme seg på fote igjen.

 

Sylvia Young minner om at det også er en kjærlig og optimistisk side ved Amy Winehouse, og avviser også at den unge Amy - rampete og opprørsk på områder som ikke gjaldt musikk allerede den gang - ble utvist fra skolen. Det var moren som tok henne ut fordi hun fryktet at datteren ville stryke til eksamen i de utenommusikalske fagene. Amy har senere sagt hun gråt hver kveld senere.

 

I brevet som den da 13 år gamle Amy Winehouse skrev til skolen, for å forklare hvorfor hun ville begynne der, står det: «Mitt skoleliv og meldinger har vært fulle av »kan gjøre det bedre? og «utnytter ikke sitt potensial». Jeg ønsker å gå et sted der jeg kan strekke meg helt til grensen... Å synge i timer der jeg ikke blir bedt om å tie stille?.

 

 

Dessuten skriver Amy: «Jeg vil at folk hører stemmen min og glemmer problemene sine i fem minutter. Jeg vil huskes for å være en skuespiller, en sanger, for utsolgte konserter og show på West End og Broadway. For å være... meg».

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.236 sec - 1 pageviews