- Amys forhold i fare

(01.10.2007, sist oppdatert 01.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren Amy Winehouse har hatt noen vanskelige måneder, med avlyste konserter og rykter om rusmisbruk. Nå varsler kilder at ekteskapet hennes kan ryke.

Venner av den problemforfulgte britiske sangfuglen Amy Winehouse avslører til britiske medier at forholdet til ektemannen Blake Fielder-Civil er på gyngende grunn.

 

Paret ses stadig oftere kranglende, og enkelte spår at forholdet går raskt mot slutten.

 

En kilde sier til britiske The Sun at de er glade for at Amy ser ut til å trekke seg fra forholdet, ettersom mange gir ham skylden for sangerens store problemer.

 

Kilden sier: - Da hun begynte å treffe Blake, likte alle ham. Men raskt så vi en annen side, men tolererte ham fordi vi mente han ville det beste for Amy. Men etter å ha sett hvordan han reagerte etter at hun tok overdose, er alle enige om å ignorere ham. Da hun lå til behandling gikk han rett og slett ut og fikset seg mer dop. Nå tror og håper vi Amy forstår at et så eksplosivt og intenst forhold ikke kan vare. Vi håper det nærmer seg slutten.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.222 sec - 1 pageviews