Amys far vil ta pengekontroll

(07.09.2007, sist oppdatert 07.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Mitch Winehouse, far til ville Amy, ønsker nå å få kontroll over pengene hennes - så hun ikke får brukt dem på mer narkotika.

Pappa Winehouse prøver nå å få sin skakkjørte datter til å gi ham retten til å styre pengene hennes, og har også søkt advokathjelp for å finne en måte å hindre ektemannen Blake Fielder-Civil tilgang til Amys inntekter.

 

Kilder i musikkbransjen anslår at Amy Winehouse i øyeblikket er verdt nærmere 60 millioner kroner, og hun kan tjene opptil det dobbelte det neste halvannet året når inntektene fra «Back in Black» fortsetter å komme. Hun skriver nemlig all musikken sin selv.

 

Allerede får Mitch mye av det Amy Winehouse tjener, men nå søker han i samarbeid med hennes plateselskap og manager å finne en måte å formalisere det på. Ifølge Daily Mail vil de ha henne til å undertegne skjemaer som gir dem kontroll mens hun kommer seg på beina igjen.

 

- Amy bare leverer pengene over til ham, har venner av Mitch tidligere fortalt.

 

Men nå er det Blake Fielder-Civil som får store mengder kontanter når Amy går i minibanken. Da ekteparet var ute på sin blodige ruskule for to uker siden, ble de også fotografert i en bank der Amy tok ut et stort beløp i sedler - og leverte dem rett til ektemannen.

 

Mitch har sagt til venner at han frykter Blakes innflytelse over datteren kan føre til at hun dør av en overdose, eller at hun begår selvmord dersom han forlater henne eller er utro. Hun fikk ham for øvrig ikke til å underskrive noen ekteskapskontrakt før de brått og overraskende giftet seg.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews