Amys far om raseriet mot Gaultier

(27.01.2012, sist oppdatert 27.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Mitch Winehouse raser mot designeren Jean Paul Gaultier, som lot seg inspirere av hans avdøde datter i sin nyeste motevisning.

«Smakløst», skrev Winehouse på Twitter torsdag og tok avstand fra showet. Der lot Gaultier modeller med høye hårtopper og tung øyensminke røyke sigaretter ned langs catwalken - mens en barbershopkvartett spilte Amy Winehouse-låter. Noen av modellene brukte svarte slør.

 

Nå forklarer den sørgende faren seg nærmere til avisen The Sun.

 

- Hele familien ble lei seg over å se bildene, de var et fullstendig sjokk. Vi sørger fremdeles over tapet av henne, og vi har hatt en tøff uke nå som det er seks måneder siden Amy døde. Å se hennes image bli brukt til å selge klær var et grep vi ikke forventet eller var blitt konsultert om, sier Winehouse.

 

Han synes også det er leit at moteskaperen tar tak i bildet av Amy da hun «ikke var på sitt beste», og at Gaultier glamoriserer en vanskelig tid i livet hennes.

 

- Ingen spurte oss om lov eller tilbød å skjenke penger til stiftelsen. Dette handler kun om Gaultier som vil tjene penger, og det er galt, sier Mitch Winehouse.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews