Amys ektemann på sykehus i fengselet

(18.02.2008, sist oppdatert 18.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Ektemannen til Amy Winehouse hevdes å ha vært nær ved å dø på grunn av en overdose heroin i fengselet.

Blake Fielder-Civil sitter for tiden i Pentonville-fengselet i London anklaget for overfall og bestikkelser. Ifølge tabloidavisen News of the World skal han ha falt sammen med store smerter etter å ha brukt heroin bak murene. Vaktene fant ham i tide, og fikk berget ham. Kilder i Pentonville sier at det var på hengende håret:

 

- Fortsetter han å ta så mye dop, vil han ende opp død om ikke lenge. Han er kanskje ikke så heldig neste gang, sier kilden til avisen.

 

Fengselsmyndighetene skal ha funnet ut at Blake hadde inntatt et dop man tror var heroin blandet med en giftig substans. Seks andre fanger i samme celleblokk skal ha fått lignende smerter, noe fengselsmyndighetene bekreftet.

 

Den 35 år gamle ektemannen til Amy Winehouse har fått flere advarsler om sin dopbruk nå mens han sitter inne, og skal tre ganger ha levert urene tester - som har gitt ham straff i form av å bli plassert i isolat.

 

Tidligere er det meldt at Blake Fielder-Civil skal ha skaffet seg stoff bak murene blant annet gjennom å bruke signerte bilder av fru Amy som betaling; bilder som hun har med seg når hun kommer på besøk.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews