Amys eks skylder på berømmelsen

(06.07.2010, sist oppdatert 06.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Blake Fielder-Civil, som tidligere var gift med Amy Winehouse, gir konas kjendislivsstil skylden for dopproblemene deres.

Da Winehouse fikk suksess, ble narkotika lettere tilgjengelig, sier han i et intervju med bladet new!.

 

- Det begynte etter noen få år. I starten hadde vi det moro, men det var ikke noe dop. Men da Amy begynte å bli gjenkjent, kom mer narkotika inn i bildet. Det, sammen med den massive berømmelsen hun opplevde, fikk henne kanskje til å hengi seg til visse valg jeg gjorde - som hun ikke ville gjort tidligere, sier Fielder-Civil.

 

Han ble skilt fra Amy Winehouse i august i fjor etter et stormfullt forhold, der de hadde dårlig innflytelse på hverandre. I dag roser han Amy for at hun har kjempet seg ut av misbruket. Samtidig påpeker han at mange i kretsen rundt ville foretrukket at hun forble rusavhengig.

 

- Folk må huske på at hun kom seg ut av det og snudde om på livet sitt til tross for at det kanskje er mellom 20 og 30 mennesker rundt henne som hadde stort ønske om å holde henne på dop så de kunne tjene penger på henne, sier Fielder-Civil.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews