Amys alarmerende hevn

(21.12.2006, sist oppdatert 21.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse heter den nye talentfulle bråkmakeren fra England.

Den 23 år gamle sangeren ga ut det kritikerroste albumet «Back to Black» i år og opptrer gjerne med et glass rødvin i hånda.

 

Nylig tok hun hevn på en forhatt lærer da hun vendte tilbake til sin gamle skole nord i London.

 

- Jeg dro til skolen for å ta noen bilder. Den gamle læreren min var der - ei kaldblodig hurpe, hun blør is. Hun har hatt den samme hårfrisyren siden 1840.

 

Amy var på skolen sammen med en venn og etter fotoopptaket spurte de læreren om de kunne se seg litt rundt på skolen. Det fikk de motvillig lov til.

 

- Vi gikk til formingsrommet og vennen min ble borte. Før jeg visste ordet av det, ropte han: «-Løp! Jeg har knust brannalarmen». Hele skolen ble evakuert.

 

- Det var mitt livs høydepunkt. Jeg sa til min gamle lærer: «-Jeg håper bare det er en øvelse, frøken». Du skulle ha sett fjeset hennes.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews