Amy våget seg ut, dro i studio

(11.08.2008, sist oppdatert 11.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

For første gang på over to uker har Amy Winehouse orket å ta turen ut av leiligheten der hun har hvilt ut - og da gikk turen til studio.

Hun måtte støttes ut av leiligheten sin i Camden av livvakten sin, og så ifølge Daily Mail «skrøpelig og syk» ut. Svartkledd, og med et digert vaskekoneskaut rundt det sedvanlige voluminøse håret, dro Amy av gårde til et innspillingsstudio i London.

 

For to uker siden kollapset Amy og ble kjørt til sykehus i ambulanse. Faren Mitch Winehouse mente kollapsen skyldtes at hun hadde forvekslet reseptpliktige medisiner, men gikk senere ut i mediene og hevdet at hun hadde fått i seg ecstasy i en drink uten å vite det.

 

Etter at hun ble utskrevet dagen etter, har familie og venner våket over henne hele døgnet i håp om at hun skal holde seg unna drikking og dop. Dette er ifølge avisen første gang hun er observert offentlig siden 28. juli da hun kollapset.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews