Amy tilbake på kjøret?

(28.02.2008, sist oppdatert 28.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse skal være tilbake på narkokjøret, og har sagt til vennene sine at hun ikke orker å fortsette uten.

- Jeg klarer ikke mer, skal Winehouse ha sagt til vennekretsen, som også avslører at hun fikk en motvillig venn til å smugle dop inn på rusavvenningsinstitusjonen hun var innlagt på - allerede første kvelden.

 

Deretter skal hun ifølge The Sun ha klart å ha holde seg nykter i ti dager i håp om å klare doptesten hun trengte for å få visum til USA. Men nå hevder avisen at Amy er tilbake på kjøret og bruker kokain, ecstasy, cannabis og alkohol for å dempe «sin følelsesmessige smerte», ifølge bekymrede venners utsagn.

 

- Amy har vært oppe og nede på en måte hun aldri har vært før. Ene minuttet er hun fin, det neste er hun i en haug på gulvet mens hun skriker at hun ikke orker å fortsette. Hun føler at rusavvenning gjorde henne til en slags zombie uten følelser, sier en venn som også så henne drive med selvskading - hun brant hånden sin med lighterflammen.

 

- Det skremmer oss, sier en av dem til The Sun, som tidligere denne uken har bragt bilder av Amy med ferske kloremerker på armene. Den britiske tabloidavisen ble nylig takket av Mitch Winehouse, Amys far, for å ha bragt den avslørende videoen som gjorde at datteren la seg inn til rusavvenning.

 

Onsdag flyttet Amy Winehouse tingene sine ut av et av sine tidligere hjem, og ble avbildet mens hun klamret seg til et bilde med en rekke bilder av seg selv og ektemann Blake Fielder-Civil. Nå sies hun å være på jakt etter et hus på landet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews