Amy tilbake på øya igjen

(06.04.2009, sist oppdatert 06.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse er tilbake på den karibiske øya St. Lucia, spandert på av plateselskapet sitt, som håper det vil inspirere henne til omsider å skrive noen nye sanger.

I helgen brakte britiske aviser bilder av Amy Winehouse som tullet rundt på hesteryggen. Det skal ifølge The Sun være plateselskapet til Amy, Island Records, som nå tar et nytt grep for å prøve å få Amy i rette humøret til å følge opp suksessplaten «Back to Black» fra 2006.

 

Selskapet var ikke fornøyd med det materialet hun vendte tilbake med etter sitt forrige opphold nylig, der hun skal ha snudd ryggen til sitt varemerke soulen og i stedet latt seg inspirere av reggae. Derfor skal Island Records ifølge avisen bygge opp et studio for sang og dans i huset der Amy tilbringer tiden på den karibiske øya.

 

Noen som derimot skal være svært fornøyde med Amys nye runde i solen, er naboene i det pene strøket i Nord-London der faren Mitch Winehouse kjøpte leilighet - i håp om å få datteren vekk fra det gamle miljøet. Blant naboene er Tottenham Hotspur-spilleren Robbie Keane og kona.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews