Amy slapp ut fra rehab for å søke visum

(05.02.2008, sist oppdatert 05.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse viste seg ute i offentligheten mandag - og så ut til å være i strålende form. Vekk var også den blonde rufsefrisyren hun anla i januar.

- Amy hadde en avtale, forklarer pappa Mitch Winehouse til The Sun om datterens to og en halv times lange frislipp fra rusavvenningsklinikken i London, der hun har vært den siste tiden.

 

Fulgt av faren dro Amy av gårde til et møte med representanter for den amerikanske ambassaden for å søke om visum til USA. Planen er nemlig å reise til årets Grammy-prisutdeling i Los Angeles førstkommende søndag - der Amy er nominert til seks priser.

 

Et filmklipp som ligger ute på den britiske tabloidavisens hjemmeside viser en Amy Winehouse som ser sunnere og friskere ut enn på lenge. Det var også The Sun som i januar viste opptak av en crackrøykende Amy. Nå må hun vise at hun er på bedringens vei, skriver avisen.

 

Håret er iallfall tilbake i vante former: Den ravnsvarte høysåten er høyere enn noensinne.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews