Amy slår til igjen

(15.08.2008, sist oppdatert 15.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse er på beina igjen etter å ha tatt det med ro et par uker - og er tilbake til gamle vaner med å dra til folk.

Hun var på bytur i Camden i London torsdag kveld, og The Sun offentliggjør i dag en video som viser hvordan Winehouse slår til.

 

Mens Winehouse, fulgt av livvakter og venner, var ute og gikk på gaten, tar en middelaldrende, pent kledd kvinne forsiktig etter armen til Amy - ifølge avisen var hun opptatt av artistens helse.

 

Som svar på det forsiktige grepet snur Amy Winehouse seg og smeller til henne i ansiktet med flathånden mens hun banner og skjeller ut kvinnen, som tar seg forskrekket til ansiktet, viser filmen.

 

Dermed later Amy Winehouse til å ha funnet tilbake til gammel form, siden hun tidligere i sommer fikk flere oppslag - blant annet for å ha satt albuen i ansiktet på en tilfeldig Glastonbury-publikummer, som hevdet han ikke hadde noe å gjøre med at noen kastet en hatt på høysåtefrisyren hennes mens hun var ute blant publikum og sang under konserten sin.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews