Amy sjokkerte journalist

(27.06.2007, sist oppdatert 27.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den engelske sangeren Amy Winehouse, som opptrådte på Hovefestivalen tirsdag, oppfører seg stadig mer underlig.

Nylig sjokkerte hun en journalist som skulle intervjue henne og lage et stort oppslag for det amerikanske rockemagasinet Spin med å kutte seg selv med en glassbit fra et knust speil.

 

Winehouse risset inn «I Love Blake», en referanse til hennes ektemann Blake Fielder-Civil, på magen med glassbiten som hadde blitt liggende igjen etter en fotosesjon.

 

Og da var det jo bare passende at sangeren sa til bladet at holdningen hun har til livet og suksessen sin tillater henne å være så farlig og kontroversiell som hun selv lyster.

 

- Jeg driver ikke med dette for å være en jævla rollemodell for andre. Jeg bryr meg ikke om noe av dette og jeg har i grunnen ikke noen bestemt oppfatning om meg selv. Jeg tror ikke at folk bryr seg om meg. Jeg har laget et album jeg er veldig stolt av, og det er det!

 

Intervjuet var for øvrig i ferd med å få en helt annen karakter. Blake Fielder-Civil, som var med under seansen, likte dårlig at en annen tilstedeværende i baren der de satt, fleipet med at han lignet på skuespilleren Ethan Embry (Bobby Ray i «Sweet Home Alabama»).

 

Journalisten skriver: - Fielder-Civil hvisker lystig i øret mitt: «Si til typen som ser ut som han har blodkreft at jeg kommer til å skjære over strupen hans.

(©NTB)»

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews