Amy og Blake reiste på ferie

(29.08.2007, sist oppdatert 29.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse og ektemannen Blake Fielder-Civil stakk av fra mediekjøret i England, og slapper nå av på den karibiske øya St. Lucia.

Det unge ekteparet har lovet venner å holde seg unna dop på ferieturen. Bleke, magre Amy - med merkene etter ruskrangelen nylig godt synlige - holdt seg til og med unna alkohol da fotografene knipset bilder av henne på stranden.

 

Hun og Blake drakk vann og en cocktail laget av limejuice og rørsukker, der de slappet av og prøvde å få seg litt farve i den varme, karibiske solen.

 

- De har ikke kommet med noen tilsvarende løfter når de vender tilbake til London, røper vennen.

 

Hjemme i England snakker både hennes og hans foreldre åpent ut til avisene om sin fortvilelse, også over hvordan paret fornekter at de er rusavhengige. Men ifølge Mitch Winehouse ser familiene ulikt på hvordan Amy og Blake skal hjelpes, og at det er et problem.

 

- Vi har ulike oppfatninger av hvordan barna våre bør trygges, sier Winehouse til The Sun. Han røper at han «ønsket å dø» da han så bildene av sin blodige datter etter krangelen hun og Blake hadde i all offentlighet på et London-hotell i forrige uke.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews