Amy møtte i retten

(03.06.2008, sist oppdatert 03.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse tilbragte mandag over en time i retten, der hun smilte oppmuntrende til ektemann Blake Fielder-Civil.

Selv om ryktene har rast om et brudd mellom de to, smilte han oppmuntrende tilbake fra tiltalebenken, melder Daily Mail.

 

Winehouse satt på første tilhørerbenk i Snaresbrook Crown Court øst i London da de innledende høringene før rettssaken mot Fielder-Civil begynte mandag, og lyttet oppmerksomt til innleggene.

 

Han er tiltalt for overfall og for å ha prøvd å unnslippe loven gjennom å forsøke å betale seg vekk, men nekter seg skyldig i begge tiltalepunkter.

 

Mens han har sittet i varetekt i Pentonville-fengslet har Amy Winehouse gjentatte ganger dukket opp for sent til visittiden, eller har droppet å komme. Men rett før hun fredag reiste til Portugal for å gjøre en konsert, besøkte hun ham i fengselet - og stilte opp på scenen i Lisboa med det som ifølge avisen minnet om et sugemerke på halsen.

 

Håret hadde hun pyntet med et hjerte der det sto «Blake». Under konserten, som er den første hun har stilt opp på etter at konsertene i november ble kansellert, endret hun også teksten på «Cupid» fra «I love a girl who doesn‘t know I exist» til «I love a man you know who‘s banged up in jail».

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews