Amy langet ut på flyet

(02.03.2009, sist oppdatert 02.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse satte kursen hjem til England sist helg - og skal angivelig langet ut mot en medpassasjer på flyet.

Hun mente nemlig at han «så rart» på henne, skriver The Sun, som siterer en kamerat av den ubalanserte sangstjernen på episoden om bord på flyet.

 

Amy Winehouse har tilbragt de siste 71 dagene på den karibiske øya St. Lucia. Hun bråbestemte seg for å dra tilbake til London da hun hørte at ektemannen Blake Fielder-Civil hadde sluppet ut av fengsel, fordi hun ønsket å redde ekteskapet.

 

- Hun var så nervøs for å komme tilbake og treffe Blake, så det tok ikke mye for å skyve henne over kanten. Hun syntes fyren kastet rare blikk på henne, og gikk amok, sier kilden, som også kan opplyste at Amy angivelig måtte dras unna medpassasjeren.

 

Vel tilbake i London flyttet Amy inn i en ny leilighet, som pappa Mitch Winehouse har ordnet til henne i North London, i håp om at hun skal holde seg unna fristelsen til å bruke dop. Men hennes nye naboer er lite begeistret, melder avisen videre.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews