Amy forlot rehab etter krangling

(21.08.2007, sist oppdatert 21.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse, kjent for å si «no, no, no» til rehab, kom seg så langt som til klinikken, og det to ganger. Men søndag spaserte hun ut døren igjen - for andre gang på en uke.

Amy og ektemannen Blake Fielder-Civil la seg inn ved den eksklusive Causeway-klinikken i Essex, der de hadde lovet familie og venner at de skulle tilbringe noen uker for å komme til bukt med de verste rusproblemene sine.

 

De ankom først forrige mandag, ble der i to døgn, og dro hjem - før de på ny dro til klinikken torsdag. Men ekteparet barket høylytt sammen ved en rekke anledninger, ifølge personalet ved klinikken, og søndag tok Amy og Blake en taxi tilbake til London.

 

Det var onsdag før Øyafestivalen at Amy Winehouse ble hasteinnlagt på sykehus etter en tredagers rusrunde med alkohol og narkotika. Deretter ble hun anbrakt på et luksushotell - alene. Etter en helg der Amys og Blakes familier kranglet, gikk hun med på å legge seg inn til rusavvenning. Men betingelsen var at Blake skulle bli med.

 

Mens Amy vil bli tatt imot med åpne armer dersom hun prøver å legge seg inn på rehab igjen, vil Blake neppe få samme varme velkomst, ifølge avisen The Suns kilder:

 

- Dette burde handle om at Amy får hjelp, men altfor ofte handler det om Blake. Han forstyrret folk på Causeway-klinikken med sin oppførsel, akkurat som han gjorde da hun var på sykehus. De tilbringer halvparten av tiden med å krangle i stedet for å fokusere på jobben som må gjøres. Dette illustrerer hvorfor familien hennes er så desperate etter at hun skal få hjelp uten ham.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews