Amy får bare lommepenger

(12.09.2007, sist oppdatert 12.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Som en lita jente får Amy Winehouse nå lommepenger av mamma.

Janis Winehouse er nemlig så bekymret over datterens liv, at hun tar hånd om mesteparten av inntektene og bare gir Amy 3.300 kroner i uken.

 

I et intervju med bladet First sier mamma Winehouse at hun ikke lenger kjenner igjen datteren som fyller 24 år fredag 14. september.

 

- Amy spiller russisk rulett med helsen sin og med sine musikalske evner. Hun har mistet seg selv. Vi snakker ikke om min Amy. Dette er en jeg ikke kjenner igjen. Hun har blitt som sin egen sceneutgave, sier Janis Winehouse.

 

Mamma Winehouse, som for sikkerhets skyld er apotektekniker, sier dette om datterens misbruk til avisen Daily Mail:

 

- Jeg visste at hun røykte marihuana, men jeg visste ikke at hun tok sterkere rusmidler før hun kollapset. Hun vil ikke stoppe før hun selv innser at det er nødvendig. Jeg kjenner til sterke medikamenter, og prosessen der hjernen stenger ute alt annet enn dopet. Å snakke med henne vil ikke gjøre noen forskjell, sier den ærlige og fortvilte moren til avisen.

(©NTB)?

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews