Amy får advarsel av pappa

(17.03.2009, sist oppdatert 17.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Faren til Amy Winehouse sier at datteren er «ei dum jente» som fortsatt henger etter Blake Fielder-Civil som hun fortsatt er gift med.

Mitch Winehouse sier at Amy har tenkt å snakke ut med Blake, som ble løslatt fra fengsel i forrige måned etter å ha sonet 15 måneder for å ha jult opp en pubeier og forsøkt å dekke over det. Og nå frykter han at datteren lengter etter å slå seg sammen med ham igjen.

 

- Amy vil løse situasjonen. Hun er fortsatt forelsket i ham, dumme jenta. Jeg sier ikke at hun går tilbake til ham, hun vil bare snakke ut. Men jeg vil at hun skiller seg. Jeg vil ha Blake og hans familie ut av våre liv. Det er den eneste sjansen Amy har. Hun endte nesten opp død takket være ham, sier Mitch Winehouse til magasinet Closer ifølge den britiske avisa The Sun.

 

Amys far sier han vil gjøre sitt ytterste for at Blake ikke får et øre av Amys formue.

 

- Han vil ha fem millioner pund. Tror han vi er idioter? Amy er et musikalsk talent, men etter at hun slo seg sammen med Blake, har hun nesten ikke vært i stand til å opptre, og langt ifra å spille inn noen plater, sier Mitch Winehouse.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews