Amy denger ektemannen

(12.06.2007, sist oppdatert 12.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse innrømmer at hun går løs på kjærestene sine i fylla, inklusive sin nye ektemann Blake Fielder-Civil.

- Jeg er enten veldig grei når jeg er full eller jeg er en helt utenfor, grusom, voldelig, følelsesladd fyllik, sier Amy Winehouse selv.

 

Men hun velger å ta sjansen, og fortsetter å drikke tett. Da hun sist helg spilte under Isle of Wight-festivalen i England, og også var gjest på scenen hos Rolling Stones, krevde hun ifølge The Sun blant annet 24 flasker Möet-champagne backstage.

 

Winehouse brøt med sin forrige kjæreste, kokken Alex Claire, etter en serie heftige og høyst offentlige krangler. Og avisens kjendisekspert hevder at alle som har sett Amy sjangle ut av sin lokale bar, Hawley Arms, vet at man bør unngå øyekontakt med henne for å unngå å bli skjelt ut. Nå er det Blake som må ta støyten, ifølge Winehouse selv:

 

- Jeg slår Blake når jeg er full. Jeg tror aldri jeg har laget blåmerker på ham, men jeg har mine metoder. Sier han en ting jeg ikke liker, så gir jeg ham en på haka, fastslår den hardtslående lille sangeren med den store stemmen.

 

Hun mener at evnen til å slåss henger mindre sammen med størrelse, og mer med andre ting - og snakker antakelig ut fra egen erfaring:

 

- Det kommer an på hvor mye sinne det er i deg, tror hun selv.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.201 sec - 1 pageviews