Amy beundrer Dolly

(19.06.2007, sist oppdatert 19.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den engelske sangeren Amy Winehouse (23) har stor sans for stilen til sin amerikanske kollega Dolly Parton.

Sangeren bak hiten «Rehab» har Dolly som et av sine favoritt-stilikoner og er imponert over innsatsen Parton legger for dagen for å holde sitt glamorøse image ved like i forhold til sin ektemann.

 

- Jeg har hørt at hun står opp hver morgen fire timer før mannen sin for å sminke seg. Fire timer! Det synes jeg er ganske kult, sier Winehouse til det britiske magasinet Style.

 

Amy, som er kjent for sin svarte høysåte av en frisyre og voldsomme maskarabruk, hevder hun liker å pusle rundt hjemme.

 

23-åringen, som giftet seg med Blake Fielder-Civil i USA i mai, sier de to gir hverandre små lapper når de er ute sammen. De to var fra hverandre i nesten ett år før de giftet seg og nå forteller Winehouse at det nesten drev henne til vanvidd og at det inspirert henne til mange av sangene på hennes siste album - «Back To Black».

 

- Alle sangene handler om hvordan det sto til med forholdet mitt til Blake på den tiden. Jeg trodde vi aldri kom til å se hverandre igjen. Han ler av det nå og sier: «Hva er det du sier? Trodde du virkelig ikke at vi kom til å se hverandre igjen? Vi elsker jo hverandre, vi har alltid elsket hverandre».

 

- Men jeg synes ikke det er noe morsomt. Jeg ville bare dø, sier Amy alvorlig.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.194 sec - 1 pageviews