Amy Winehouse-statue under planlegging

(08.06.2012, sist oppdatert 08.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse-statue under planlegging. Foto: © Landmark / PR Photos
Camden-beboere vil reise en statue av Amy Winehouse for å minnes den avdøde sangeren. Foto: © Landmark / PR Photos
London-beboere vil ha reist en statue som forestiller avdøde Amy Winehouse.

Statuen vil London-folket ha reist i området hvor Amy Winehouse holdt til de siste årene, i Camden, rett ved musikkscenen Roundhouse, meldes det. Initiativtakerne ser for seg en statue i bronse, i naturlig størrelse, melder Camden New Journal.

 

En talsmann for Roundhouse-scenen sier: - Vi synes det er viktig at Amys bidrag til musikkhistorien blir anerkjent i Camden, men ideen er på et tidlig stadium og for tiden under utvikling.

 

Den avdøde sangerens far, Mitch Winehouse, sier: - Vi ser for oss en bronsestatue i naturlig størrelse, ved Roundhousebaren i første etasje, på balkongen. Det vi hadde likt å få til, er Amy som lener seg over balkongen og ser - kanskje peker - utover Camden.

 

Mitch Winehouse fortsetter: - Vi skal se på hvordan vi skal få penger til dette. Dersom det er noen bedrifter i Camden som vil sponse planene, er de veldig velkomne til å gi lyd fra seg.

 

Han fortsetter: - Amy var forelsket i Camden, men for oss er det også et område vi assosierer med hjertesorg og kjærlighet, fordi vi elsket Amy så høyt. Vi vil ha noe som minner om henne utenfor huset hennes i Camden, men det vil være vanskeligere å få til.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.209 sec - 1 pageviews