Amy Winehouse lover edru konserter

(25.10.2007, sist oppdatert 25.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse (24) lover at hun skal være edru på konsertene som gjenstår på hennes turne i Europa.

Den skandaleforfulgte unge britiske sangeren, som har avlyst konserter og skapt overskrifter verden over grunnet rusproblemer, føler nå for å gjøre konserter i edru tilstand, dersom vi skal tro nettstedet Female First.

 

«Rehab»-dama - som ble innlagt i august etter en overdose - ønsker å være klar i toppen når hun entrer scener rundt om i Europa.

 

Beskjeden kommer sent men godt: Under sist ukes konsert i Berlin glemte Winehouse flere ganger låttekster og tumlet etter hvert flau av scenen. Og da hun besøkte Norge og Bergen tidligere denne måneden, ble hun tatt med til politihuset i Bergen etter at det ble funnet marihuana på hotellrommet hennes.

 

Nå sier en kilde i turnéstaben at turneen startet på mange måter som den forrige sluttet.

 

- Berlin var vanskelig for oss alle, og vi tenkte at dette blir en ny turné preget av fyll og avlysninger. Men nå har hun lovet å ikke drikke noe foran konsertene som gjenstår. I Amsterdam holdt hun det hun lovet, og ga oss sin beste konsert på denne turneen så langt. Alle håper hun holder ord, sier kilden.

 

Winehouse, som er gift med Blake Fielder-Civil, er imidlertid ikke blitt avholdsmenneske, selv om hun forstår at det ofte blir bedre konserter i edru tilstand. Etter konserten i Amsterdam, utbrøt hun til publikum: «Nå skal jeg gå et sted og bli full igjen».

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews